Bereide gerechten

Verpakking voor warme en koude toepassingen

Frisse salades in de zomer, Bolognese pasta om op te warmen of lichte tabbouleh – kant-en-klare maaltijden maken deel uit van het dagelijks leven. Versheid en stevigheid bij transport worden U gegarandeerd door NEOPACK

Neopack ontwerpt en produceert verpakkingen voor zowel warme als koude kant-en-klaarmaaltijden. Wij voorzien voedselverwerkende bedrijven en/of  supermarkten van hoogwaardige verpakkingen voor hun verschillende bereidingen. Wilt u een uniek ontwerp op maat? Neopack stelt al zijn knowhow tot uw dienst.

De expertise van Neopack voor uw kant-en-klaarmaaltijden

Is uw bedrijf gespecialiseerd in de productie van kant-en-klaarmaaltijden? Neopack heeft een oplossing voor u! Al bijna 50 jaar ontwerpen en produceren wij standaardverpakkingen die voldoen aan de specifieke behoeften van de voedingsmiddelen- en detailhandelsector. Wij hebben een breed assortiment thermogevormde kunststof verpakkingen voor culinaire bereidingen ontwikkeld. Wij leveren verpakkingen voor zowel warme als koude maaltijden. Onze verpakkingen zijn ontworpen voor gebruik in de koelkast of oven, al naargelang de behoefte. Neopack biedt een uitgebreid gamma aan oplossingen aan voor het optimaal verpakken en conserveren van voedsel in een gemodificeerde atmosfeer (MAP). Onze verpakkingen voldoen aan alle Food Proof hygiënenormen.

Onze verschillende sluitingen voor kant-en-klaarmaaltijden :

Close-up of healthy vegetarian food in containers. A lot of vegetables, fruits, herbs, dishes on the table. Delivering a balanced nutrition concept.

Op maat gemaakt

Neopack kan uw bedrijf helpen bij het ontwerpen van op maat gemaakte verpakkingen voor kant-en-klaarmaaltijden. Lanceert u een nieuw assortiment maaltijden? Wilt u uw warme of koude bereidingen een duidelijk imago geven? Wij werken met u samen om de verpakking te ontwerpen en te produceren die aan uw behoeften voldoet. Wij stellen al onze technische expertise ten dienste van uw ideeën. Wij begeleiden en adviseren u bij het ontwerpen van een praktische verpakkingsvorm en -sluiting die optimaal geschikt is om te bewaren en ervoor zorgt dat uw maaltijden vers blijven. Vertrouw op onze expertise voor een uniek product van hoge kwaliteit dat voldoet aan alle hygiënevoorschriften.

Onze verpakkingen

Neem contact op met Neopack voor uw kant-en-klaarmaaltijdverpakkingen.