Non-Food

Onze verpakkingen voor cosmetica en kleine werktuigen

Naast sectoren in de voedingswereld zoals vis en vlees, groenten en fruit, bereide maaltijden, chocolade en andere zoetigheden kan ook NEOPACK gepaste en commercieel getinte plastic verpakkingen aanbieden voor producten uit de cosmetica wereld. Deze verpakkingen worden tot stand gebracht via thermovorming.

Het ontwerp kan gebeuren in samenspraak met en volgens de noden van de klant om een optimale presentatie te garanderen. Maatwerk is onze grootste troef.

De luxe van cosmetica wordt op de voet gevolgd en weerspiegeld zich in de verpakking van alle mogelijke cosmetica producten. Tegelijk is het de duurzaamheid van de verpakking die er voor zorgt dat de producten beschermd zijn tegen transport en in ongeschonden in het uitstalraam zullen liggen.

Wij stellen onze expertise ten dienste van bedrijven in deze verschillende sectoren om hen te voorzien van verpakkingen op maat naar hun behoeften. Wij zijn gespecialiseerd in thermogevormde kunststoffen en kunnen zelfs aan de meest specifieke eisen voldoen. Wij bieden een breed assortiment standaardverpakkingen en kunnen verpakkingen op maat ontwerpen.

Verpakkingen op maat voor uw bedrijf

Wat uw sector ook is, Neopack heeft een verpakkingsoplossing voor uw producten. Wij bieden een breed assortiment standaardverpakkingen die voldoen aan verschillende behoeften. We leveren aan de cosmetica-industrie met verpakkingen die ontworpen zijn om producten in goede conditie te houden. Voor doe-het-zelvers hebben we gesloten verpakkingen voor verf of thermogevormd plastic dat ontworpen is om een partij schroeven en spijkers in te bewaren. Wat uw zakelijke behoeften ook zijn, wij kunnen ervoor zorgen dat uw producten goed beschermd zijn tijdens het transport. Onze verpakkingen kunnen worden gecombineerd met kartonnen elementen.

Top view of a closed plastic box filled with torx screws

Op maat gemaakt

Ons bedrijf staat volledig tot uw dienst. Wij zijn voortdurend op zoek naar oplossingen om aan de verschillende behoeften van de sector te voldoen en u een professionele afwerking te garanderen. Om dit te bereiken is het essentieel dat uw verpakking uw merkimago weerspiegelt. Neopack biedt een ontwerpservice op maat. Wij maken uw verpakking volledig op maat, zodat deze aan uw behoeften voldoet en uw merk 100% weerspiegelt. We houden rekening met uw wensen, de technische realiteit, maar ook met uw budget. We bieden betaalbare oplossingen en kleine hoeveelheden. Doe een beroep op onze service op maat!

Onze verpakkingen

Download de volledige catalogus

Neem contact op met Neopack voor uw non-food verpakkingsbehoeften.