Fruit en groenten

Optimale bewaring van groenten en fruit

Groenten en fruit zijn voedingsmiddelen die snel beschadigd kunnen raken tijdens het transport. Een goede verpakking zorgt ervoor dat ze hun oorspronkelijke uiterlijk behouden en beter bewaard blijven.

Neopack biedt een assortiment standaard thermogevormde kunststof verpakkingen die voldoen aan de behoeften van uw sector. Uw producten worden verbeterd en gemakkelijker opgeslagen in de winkelketens. We kunnen ook verpakkingen op maat produceren voor specifieke behoeften.

Neopack’s reactievermogen voor uw productie

Bent u producent, groothandelaar of manager van een grootschalige distributieketen? Neopack biedt u een ruim assortiment verpakkingen voor het bewaren van groenten en fruit. We hebben verschillende soorten verpakkingen op voorraad die passen bij uw specifieke producten. Met onze plastic verpakkingen kunnen voedingsmiddelen onbeschadigd worden vervoerd. Het fruit, heel of gesneden, blijft mooi tot het in de winkelrekken ligt. Onze verpakkingen zorgen ook voor een optimale conservering van voedingsmiddelen. Onze kunststoffen voldoen aan alle BRC Food Proof hygiënenormen en zijn van de hoogste kwaliteit. Neopack weet ook hoe het snel moet reageren. We weten dat producenten behoefte hebben aan snelle reacties en verpakkingen in zeer korte tijd. Ons bedrijf ontwerpt en produceert alle verpakkingen in eigen huis, waardoor we onze klanten snel kunnen beleveren.

Onze verpakkingen voor groenten en fruit:

a close-up shot of freshly packaged vegetables in a factory, created with generative ai

Op maat gemaakt

Of het nu gaat om hele vruchten of groenten, gesneden of kant-en-klaar, elk product heeft zijn eigen verpakking nodig. Neopack biedt u een breed assortiment standaardverpakkingen, maar kan zich ook volledig aanpassen aan uw productie door verpakkingen op maat te produceren. Wij stellen onze expertise van bijna 50 jaar ten dienste van uw ideeën. Wij combineren onze technische en esthetische kennis om u tevreden te stellen. Samen ontwerpen we de verpakking die aan uw behoeften en wensen voldoet en die zowel goed transport en opslag als optimale bewaring garandeert. Onze thermogevormde kunststoffen voldoen aan alle BRC Food Proof normen.

Onze verpakkingen

Download de volledige catalogus

Neem contact op met Neopack voor uw groente- en fruitverpakkingen.