Over ons

Specialisten in plastic verpakkingen

Neopack is een bedrijf gespecialiseerd in de thermovorm productie van verpakkingen voor de fooden non-foodsector. We zijn gevestigd in Aalst en Andenne. Wij voldoen aan de behoeften van de voedingsindustrie en supermarkten aan hoogwaardige, snel te produceren verpakkingen tegen concurrerende prijzen.

Ons bedrijf volgt het creatieproces van A tot Z: we ontwerpen, produceren, stockeren, verkopen en leveren al onze verpakkingen. We passen ons aan elk verzoek aan met een persoonlijke follow-up. Wij leveren aan slagers, traiteurs, fruit- en groentewinkels, bakkerijen, chocolaterieën, groothandelaars en andere grote food en non-food retailers.

Al 50 jaar een familiebedrijf

Neopack werd opgericht in 1970 in Aalst. Walter Van Styvendael, de oprichter, begon in een garage waar hij trays en plastic voedselverpakkingen kocht en verkocht, vooral voor slagers. Omdat er steeds meer vraag kwam naar zijn diensten, ontwikkelde Walter Van Styvendael het bedrijf, dat in de loop der jaren een aantal veranderingen heeft ondergaan. In Andenne uitgebreid met een pand met een oppervlakte van 10.000 m2 . Neopack is er altijd op gebrand om aan de eisen van de sector te voldoen en zich aan te passen aan veranderingen in de industrie, met name op het gebied van milieu.
1970

Walter Van Styvendael richt Neopack op

1992

Tineke Van Styvendael en haar partner Werner De Neve vervoegen het bedrijf

2016

Installatie van onze eigen productiefaciliteiten

2022

Verhuizing van onze 6 dieptreklijnen naar Andenne

2024

Oprichting van een nieuwe Bandera-extrusielijn.

ic_fluent_signature_28_regularCreated with Sketch.

Persoonlijke follow-up

Er wordt naar elke klant geluisterd en zijn behoeften worden geanalyseerd.

industry

Een breed assortiment

Wij bieden een ruime keuze aan containers.

Evolutie

We passen ons aan de behoeften en wensen van de sector aan.

Reactiviteit

Ons bedrijf heeft een snelle productiecapaciteit.

Concurrerende prijzen

De beste kwaliteit verpakking voor de beste prijs.

50

jaar ervaring

130

miljoen stuks/jaar

6

thermoform lijnen

10 000

m2 oppervlakte

Een oprechte bezorgdheid voor het milieu

Neopack is een productiebedrijf voor kunststofverpakkingen.De problemen van vandaag worden binnen ons bedrijf serieus genomen. We weten dat we moeten veranderen en onze processen moeten herzien om ze aan te passen aan de ecologische vereisten en zo onze impact op het milieu te verminderen. In 2024 hebben we een strategische investering gedaan met een nieuwe Bandera-extrusielijn. Kortom, we produceren onze eigen PET-kunststof in een gesloten kringloop. De focus ligt absoluut op duurzaamheid en kwaliteit. Onze evolutie weerspiegelt ons engagement om beter in te spelen op de bezorgdheid om het milieu bij het gebruik van kunststoffen.

Laatste nieuws over Neopack

Neem contact op met Neopack om een verpakking op maat van uw producten te ontwerpen.